Hvad har du at vise frem efter det kursus?

07 April 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

De fleste kender nok til et svendebrev, og det følger et diplom med, hvis man har opnået noget stort; og hvem kan glemme medaljer og pokaler, når der virkelig er noget på spil rent sportsligt?

Den slags trofæer kan være noget af det vigtigste, man får i ens liv, der virkelig markerer, at man har nået en milepæl.

Selvom det eventuelt er en vandrepokal, så kan man altid have det på ens CV, at man havde den pokal, om det var individuelt eller som hold.

Angående CV så er det jo også vigtigt, at man har et bevis på, at man har gennemført en uddannelse for eksempel.

Det kan godt være, det aldrig er noget – eller meget sjældent i hvert fald – at man skal vise det frem, men det er i hvert fald vigtigt for ens renomme, at man kan vise det frem, hvis det bliver forlangt, for selvom vi har meget tillid til hinanden, så sker det stadig, at der er nogle mennesker, der snyder med den slags beviser.

Kurser

Du skal have et bevis på, at du har gennemført kurset

Så hvis man nu er taget på et kursus, så skal man også have et bevis på, at man har gennemført det, når det sker.

Selvom det måske ikke var et kursus, man tog for at komme ind på en uddannelse eller videreuddanne sig, så kan det være en fordel senere i livet, at man kan vise frem, hvad man har af kompetencer, og det kan måske medføre, at man kan springe andre trin over og få merit, som andre ellers ikke ville få.

Så hvis du tager et kursus på https://www.4d.dk/ , og du gennemfører, så skal der gerne være noget at vise frem for det, om det er fysisk eller digitalt.

Uanset hvad er det meget rart at kunne bevise for andre, at man klarede det kursus.

More articles