Hvad kan du få repareret ude på dit badeværelse?

15 November 2021
Steffen Petersen

editorial

Et badeværelse er ligesom alle andre rum i dit hjem et sted, hvor der kan blive behov for at reparere ting. Der kan være armatur, der drypper, et brusehoved der er utæt eller et badekar, der ser slidt ud. Ens badeværelse bliver hyppigt brugt i løbet af dagen, og derfor kan du risikere at skulle i gang med at istandsætte eller reparere enkle dele af badeværelset.

Læs med her, hvordan du kan få repareret dine badeværelsesinventar i dette indlæg.

image

 

1. Få repareret dit toilet

Hvis du har et toilet, der løber eller ikke skyller ordentligt, så kan det skyldes, at der skal reguleres på vandtilstrømningen. Det kan også være dit afløb trænger til at blive renset. Her kan du som det første prøve at bruge kalktabs til toilettet. Disse skal du smide i toilettet og lade virke natten over. Det kan få renset dit afløb, hvis der skulle være nogle ophobninger. Herudover kan du ringe til en VVS-mand, der kan kigge på det løbende toilet, eller hvis det tager toilettet for lang tid om at skylle ud. 

 

2. Få renoveret dit badekar

Hvis du har et badekar, der trænger til en kærlig hånd, så kan du overveje at få malet en ny emalje på det. Her kan du vælge enten at bibeholde farven hvid på dit badekar, eller vælge en anden farve, der bryder lidt med det hvide look ude på dit badeværelse. Med renovering af dit badekar slipper du for at skulle investere i et nyt, der kan koste dig en del penge. Herudover kan du også få det gjort relativt hurtigt, så du ikke skal vente i længere tid på at komme til at bruge dit badekar igen.

 

3. Få nyt armatur

Hvis du har armatur, der ikke længere fungerer som det skal, så kan du investere i et armatur. Armatur koster ikke alverden, så du kan sagtens finde noget, der passer med dit budget. Du kan selv montere armaturet, hvis du har kompetencerne til det.  Ellers kan du også kontakte en VVS-mand til at klare opgaven for dig. 

More articles