Hvad kan påvirke prisen for dit tandlægebesøg?

28 June 2022
Silje Hansen

editorial

Har du egentlig fuldstændig styr på, hvad der kan påvirke prisen for dit besøg ved tandlægen? Hvis ikke så kan du få svaret her. 

Ting der kan påvirke prisen for dit tandlægebesøg 

Hvad skal du have lavet? 

Det giver naturligvis sig selv, men prisen for dit tandlægebesøg er blandt andet påvirket af, hvilken behandling du skal have. For alt efter om du skal ind til et serviceeftersyn, en rodbehandling eller du skal have lavet et hul, så kan behandlingerne kræve vidt forskellige ting – og noget kan være mere tidskrævende end andet. 

Er det nødvendigt med bedøvelse?

Noget du helt sikkert også vil opleve, kan påvirke din pris er, om du skal have bedøvelse eller ej. For hver gang der skal tages ting i brug som dette, så vil det være noget, der lægges oveni prisen.  

tandlæge

Skal der tages et røntgenbillede?

Du skal naturligvis også forvente, at prisen for dit tandlægebesøg også er påvirket af, om der skal tages et røntgenbillede eller ej. For det er noget, de fleste tandlæger gerne vil have, før du skal have en behandling af dem. For her kan de få bekræftet de ting, som du måske også har haft udfordringer med: https://ebdent.dk/ 

Hvilken tandlæge tager du til? 

Du skal selvfølgelig også regne med, at valget af tandlæge kommer til at spille en rolle ift. den endelige pris, du skal betale. Det kan derfor også anbefales, at du klikker dig ind på forskellige tandlægers hjemmesider, hvor du hurtigt kan få et overblik over, hvad forskellige behandlinger koster. 

For at samle op så kan det altid svare sig, at du får et overslag på det arbejde, du skal have lavet. For så får du en helt konkret pris, som du kan regne med. For mon ikke du gerne vil undgå, at regningen ved tandlægen kommer som en overraskelse. 

More articles