Hvad koster en træterrasse

06 January 2022
Lotte Hindsberg

editorial

Går du og overvejer at få en terrasse, kommer der helt automatisk flere spørgsmål op. Et af dem er, hvilken type terrasse skal du have; skal den være med fliser eller af træ, og skal den være overdækket eller ej. Hvad koster en terrasse, er et tredje spørgsmål. I processen er det en god ide at kontakte en tømrer for at få inspiration, råd og vejledning og i sidste ende et tilbud på hvad det vil koste at få lagt en terrasse. 

En tømrer har ved siden af din uddannelse også erfaring med at bygge terrasser og sidst, men ikke mindst uddannet til at råde og vejlede sine kunder i, hvilken terrasse der passer bedst til deres behov.

image

Råd og vejledning

En af de ting som din tømrer blandt andet kan rådgive dig i, er hvilken type træ du skal vælge. Er du god til at vejlede kan du vælge en billig trætype, men er du knap så god til at sætte en weekend af om året til at gennemgå din terrasse og udskifte træet skal du vælge en mere hårdfør type træ, som typisk er dyrere. 

En anden ting der påvirker prisen på din terrasse er om du skal have den overdækket eller ej. Du får mere glæde af din terrasse, hvis den er helt eller delvis overdækket. Det er blandt andet mulighed for at sidde lidt i læ hvis det regner eller blæser og den giver varme i det tidlige forår hvor det kan være dejligt at komme ud, selvom det er lidt koldt.

Du kan tørre tøj udendørs og har du inviteret venner på grillmad, kan du stadig grille selvom i måske bliver nød til at sidde indendørs.

Du kan få flere tømrer til at give en pris på en terrasse, så du ved hvad den vil komme til at koste.

More articles