Hvilken slags trampolin skal jeg vælge til min have?

27 December 2020
Astrid Pedersen

editorial

Trampoliner til haven fås i flere forskellige størrelser og udformninger. Når du står for at skulle vælge en have trampolin er det først og fremmest meget vigtigt at du vælger en godkendt model. På den måde kan du sikre at dine børn kan lege sikkert på den nye trampolin, og at den kan holde i mange år fremover.

Derfor bør du købe din nye have trampolin gennem en dansk forhandler som udelukkende sælger godkendte modeller fra producenter som borger for den høje kvalitet, og hvis produkter lever op til samtlige sikkerhedsmæssige krav og standarder. Og så er det ellers bare at vælge den rette model.

Den fritstående trampolin – et populært valg

Hvis ungerne ønsker sig en stor trampolin, og du foretrækker en trampolin som kan flyttes, er en fritstående trampolin det rette valg. Med en fritstående have trampolin har du mulighed for at placere trampolinen forskellige steder, og for at pakke den væk hvis haven skal bruges til andre formål. Du bør altid sikre dig at dit fritstående trampolin er forsynet med et solidt sikkerhedsnet således at du og dine børn kan undgå alvorlige fald ulykker.

Inden du anskaffer en fritstående trampolin bør du desuden undersøge om det er tilladt at opstillen sådan ifølge grundejer foreningen. Du bør også tjekke med dine naboer om de er okay med at der opstilles en trampolin som potentielt giver udsyn til deres matrikel. Er der problemer i den henseende bør du i stedet vælge en trampolin til nedgravning.

Nedgravet have trampolin – i niveau med haven

En have trampolin til nedgravning kan sagtens være lige så sjov og udfordrende som en fritstående én af slagsen – og så generer den ikke naboerne eller stjæler din udsigt, da den er i grund niveau. Du kan læse meget mere om de forskellige trampolin typer på husblog.dk

More articles