Hvilken type trampolin skal jeg vælge?

27 December 2020
Astrid Pedersen

editorial

Der er flere muligheder når du står for at skulle vælge din nye have trampolin til børnene. Trampoliner fås i flere forskellige størrelser og udformninger, og du skal selvfølgelig først og fremmest tage udgangspunkt i havens størrelse og beskaffenhed når du vælger trampolin.

Der ud over er det klog at tjekke om det ifølge din grundejer forenings bestemmelser er tilladt at opstille en fritstående have trampolin. Og du bør under alle omstændigheder afstemme din beslutning med naboerne, så de ikke føler sig generet af din have trampolin.

Hvis grundejer foreningen ikke tillader opstilling af fritstående trampolin, eller naboerne sætter pris på privatlivets fred, er det en god idé at vælge en trampolin til nedgravning. Så slipper du også for at få din udsigt ødelagt af en klodset fritstående trampolin, idet en nedgravet trampolin er placeret i jordhøjde.

Hvordan monterer jeg en trampolin?

Når du køber en have trampolin, uanset hvilken model, vil der altid medfølge en udførlig vejledning i montering og opsætning. Det er meget vigtigt at du følger disse retningslinjer. På den måde kan du sikre en tryg oplevelse for dine børn, og undgå ulykker.

En fritstående have trampolin kræver et stabilt underlag for at være sikker. Derfor skal du sørge for at placere den hvor din græsplæne er helt plan. Du kan altid få hjælp til planering hos eksempelvis en anlægsgartner.

Har du investeret i en trampolin til nedgravning skal du have gravet et hul i din plæne som passer på mål. Her kan du også få hjælp hos en anlægsgartner eller hos den lokale entreprenør med speciale inden for jord arbejde. Det er en god idé at overlade dette stykke arbejde til de professionelle således at du får den bedste løsning som passer perfekt, med minimal skade på din have.

Du kan læse mere på husblog.dk

More articles