Hvor er det nemmest at være ved et byggecenter?

25 April 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Ret mange mennesker, der tager i et byggecenter, tager bilen dertil, og de har måske endda traileren med, for de ved, at de skal købe meget og/eller stort, så der skal være plads i bilen samt i traileren.

Det er trods alt nemmere, når man skal transportere de her ting, end at man skal høre, om levering til ens hjemmeadresse er muligt, eller man skal fragte tingene med de offentlige(!)

Som regel vil man jo gerne have tingene hurtigst muligt, hvorfor man selv vil have dem hjem med det samme – og så kan man også spare at betale sig fra fragten.

Det kunne være sådan nogle herregårdssten til enhver terrasse, som man netop af samme årsag, at de passer til alle terrasser, er nogle, som man gerne vil have med hjem samme dag, som man finder dem i et byggecenter.

De kan jo optage en del plads, hvis man skal bruge mange af dem.

Lavpristræ, Trælast, Byggecenter, Træhandel

Find et godt sted ved byggemarkedet

Selvfølgelig må man hverken overlæsse bilen eller traileren, så hvis man ikke er kørt mange biler efter de sten, så må man køre mange gange.

Men det kan være en proppet dag ved byggemarkedet, så man bliver nødt til at parkere langt væk fra indgangen.

I så fald må man se, om der er noget, som man kan transportere de sten med hen til, så man ikke ødelægger ens krop på at løfte dem hele vejen.

Kan det lade sig gøre, så må man høre, om der eventuelt er et vareudleveringssted, så man kan køre derom, hvor man kan parkere lige op til indgangen og smide de sten i ens bil og trailer.

Det er noget lettere at gøre det på denne måde, så man ikke begynder med at blive udmattet af at fragte stenene hjem, så man ikke magter mere den dag.

More articles