Hvordan får du de bedste skillevægselementer?

29 April 2021
Cecilie Mortensen

Skillevægselementer hører under kategorien af betonelementer, som kan bruges i forskellige byggeprojekter. Generelt så er betonelementer yderst smarte at inddrage, når der skal bygges, da du kan få produceret og leveret færdige elementer, som bliver en del af facaden, væggene inde m.m. Det helt store spørgsmål er selvfølgelig bare, hvordan du får fingrene i de bedst mulige produkter.

Sådan får du de bedste skillevægselementer

Find en elementfabrik med solid erfaring 

Til en start at det vigtigt at understrege, at skillevægselementer ofte skal produceres fra bunden, da de skal tilpasses de byggeprojekter, hvor de skal bruges. Derfor bør du også starte med at kigge efter elementfabrikker, som har flere års erfaring i branchen. 

Antallet af år som et firma har arbejdet med bl.a. skillevægselementer kan fortælle dig noget om deres viden, ekspertise og håndværk. Og alle disse ting skal naturligvis være i top, da det har alt at sige for, hvor godt du når i mål med dit byggeprojekt. Brug derfor gerne lidt ekstra tid på at undersøge de firmaer, som arbejder i branchen, indtil du finder et godt match. 

Hvilke kvalitetskontroller har elementfabrikken? 

En anden ting du kan dykke ned i er, hvilke kvalitetskontroller firmaet har omkring deres betonelementer, før de sendes ud til dig som kunde. Der er nemlig forskellige krav, som dine kommende skillevægselementer skal leve op til, så de kan holde til de belastninger, de udsættes for i byggeprojektet. Derfor bør der også være klare retningslinjer for, hvordan firmaet tester de ting, der sendes ud til dig. 

Få dine skillevægselementer fra dette firma 

Hvis du ønsker at finde et dygtigt og erfarent firma, som tilbyder deres hjælp landet over, så bør du række ud til thomas praefab. Her vil du møde et firma, som helt sikkert kan hjælpe dig godt i mål – uanset hvor stort eller småt et projekt, du skal i mål med: https://www.thomas-gruppe.dk/.

More articles