Hvordan kan jeg optage et online privat lån?

10 May 2021
Astrid Pedersen

editorial

Hvis du ønsker at optage et privatlån i størrelsesordenen 15.000 til 300.000 kroner kan du med stor fordel finde en online långiver. Der findes rigtig mange banker og penge institutter ude på internettet som står klar til at yde online lån til private forbrugere.

Du skal selvfølgelig se dig godt for, og ikke bare optage et online lån uden at sætte dig godt og grundigt ind i forholdene omkring dette. Internettet vrimler med uvederhæftige og utroværdige långivere, bedre kendt som lånehajer eller såkaldte ågerkarle, som lokker med gebyrfri lån, rentefri perioder og uhørt fordelagtige vilkår på online lån.

Her skal du tænke på at hvis noget lyder for godt til at være sandt, så er det det som regel også. Denne type långiver er nemlig ikke bleg for pludselig at sætte renterne på dit online lån voldsomt i vejret eller pålægge lånet høje gebyrer. Og så er det at du havner i måske bundløs gæld eller økonomisk ruin.

Vælg den rette långiver når du ønsker at låne penge online

Derfor bør du altid vælge en troværdig långiver i form af en bank eller et penge institut som er registreret som privat låne udbyder under Finanstilsynet. På den måde er du sikker på at du får fuld overskuelighed og gennemsigtighed i dit lån lige fra du ansøger derom.

Du vil fra første færd kunne se hvad du kommer til at betale for dit online lån, og du vil kunne bestemme løbetiden på lånet således at afdragenes størrelse kommer til at matche dit budget. Og så vil du være sikker på at kunne tilbagebetale lånet som aftalt hvorved du undgår mora renter eller straf gebyrer.

Du kan finde flere forskellige former for online lån hos Ikano Bank. Ikano Bank er en af de mest velrenommerede online banker og er godkendt af Finanstilsynet – læs mere på ikanobank.dk.

More articles