Hvordan skal man lige lukke de automatiske døre?

11 May 2022
Anders Lundtang Hansen

Det burde jo give sig selv, at man ikke skal lukke automatiske døre, fordi de lukker af sig selv, men det er fordi, du tænker på den slags fra forretninger og butikker, hvor de skyder til eller på anden måde forsvinder kortvarigt og hurtigt.

Det kan også være den slags døre, som der har en easy-luk-funktion, der træder i kraft med det samme eller som slår til, når den er ved at lukke helt tæt.

Det kan man have for at undgå gennemtræk med store smæk til følge, men det kan også være fordi, at folk er dårlige til at lukke døren selv, eller man bare ikke gider, at døren bliver smækket i af den ene eller anden grund.

Sådan noget skal man lige vænne sig til, hvis man besøger nogle, der har den slags døre, men det skal nok komme med tiden – men må man så hjælpe dem på vej lidt?

Dörrar

De automatiske døre skal lidt have lov til at klare sig selv

Hvis du selv er klar over det, så ved du nok, at man sætter skilte op ved automatiske døre og andre ting, der kan lukke af sig selv, at man ikke skal hjælpe dem på vej, for det kan ødelægge dem.

Det kan godt være, man synes, det foregår i et alt for langsomt tempo, så man lige vil skubbe dem til, men det er ikke til gavn på nogen måde.

Måske har man fået at vide, at man skal huske at lukke døren efter sig, og så tror man, at man selv skal gøre alt arbejdet med at smække den i, men der menes bare, at man sørger for at give den et skub eller slippe den, så den selv smækker i i det tempo, som man har sat den til at gøre, da man satte den op.

Om man er til automatiske døre eller ej, så kan man finde et stort væld af nye døre på: https://klarfonster.se/dorrar 

More articles