Hvorfor du skal vælge den lokale elektriker

26 January 2021
admin

“Vælg lokalt, støt lokalt”

Sådan et logo eller slogan, om man vil, tror jeg du vil finde i mange byer. Især provinsbyerne stræber sig på at holde de fysiske butikkerne åbne, hvor nethandlen brager derud af og nogen gange kan tage kunder fra lokale butikker. 

Derfor er det vigtigt, at vi husker og støtte lokalt og ikke havne på nettet eller i et eller andet storcenter lige pludselig. Men dette gælder faktisk også håndværker. Forestil dig, at du står overfor at skulle booke en håndværker til dit projekt i Køge. 

Her vil du måske tænke; “arrh det da ligemeget, om han er tilhørende til Køge eller kommer fra København af – jeg tager bare den der er billigst. Her behøves jeg ikke at støtte lokalt.” Og ja, det er måske sandt nok. Men hvor om alting er, er der altså en del fordele ved at booke en lokal håndværker, hvis du for eksempel står og mangler en elektriker eller en tømrer til det ene eller det andet. 

Gode grunde til at booke elektriker lokalt

Først og fremmest, vil de aldrig have travlt med at komme hjem. Når de kommer fra København eller andet steds, kan der nemlig være kø på motorvejen, der gør, at de prioriterer deres tid efter trafikken. Og man forstår dem jo godt. Man ville jo heller ikke selv synes, at det var fedt og sidde flere timer i kø for at komme hjem, bare fordi man kørte lidt for sent. 

Dernæst er det godt at vælge lokalt, fordi de altid kan komme. Any time, any day, så er de i nærheden. 

Til sidst – og måske det vigtigste punkt – så vil en lokal elektriker eller yde den bedste service. Hvem gider at have et dårligt ry i sin egen by? Ord spredes nemlig hurtigt. Læs mere om elektriker muligheder lige her: https://www.henrikfrost.dk/elektriker-koge.

More articles