Indret børneværelset i en enkel skandinavisk stil, som både børn og forældre kan lide

21 February 2023
Emilie Ann Jacobsen

For mange forældre kan børneværelset hurtigt blive et sted, der er lidt for rodet, og hvor møblerne er lidt tilfældigt valgt ud fra, hvad barnet foretrækker. Men det er faktisk muligt at skabe et ensartet look på børneværelset, hvor du har møbler, der passer sammen, og som samtidig understøtter et godt børneliv. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at finde sådan nogle møbler, er littlehugs.dk. Det er en stor webshop, hvor de sælger mange forskellige former for møbler til børneværelset. Det kan for eksempel være senge, stole, skabe og kommoder. Det hele er holdt i en enkel skandinavisk stil, som mange forældre godt kan lide. 

Der er dog også kælet for detaljerne, så børnene også kan lide møblerne. Det er for eksempel i forhold til senge, hvor der kan være en hule under, eller hussenge, hvor der er tag på. Det betyder, at det er nemmere for børnene at inddrage deres seng i legen. 

børneværelset

Tænk også praktik ind, når du vælger møbler til børneværelset 

Børneværelset er et sted, hvor du har rigtig mange funktioner samlet på et sted. Du har både soveværelse, kontor, garderobe og legerum samlet i et rum. Det stiller nogle krav til de møbler, der er i rummet, så dit barn kan udfolde sig bedst muligt på sit værelse. Når du vælger møbler til børneværelset, skal du derfor ikke kun tænke æstetik, men også tænke praktik ind. 

Det kan for eksempel være i forhold til, at du skal tænke så meget opbevaring som muligt ind. Ofte er der plads at hente ved at udnytte pladsen under sengen – og det bliver selvfølgelig kun meget nemmere, hvis du køber et sengestel med indbyggede skuffer. Dermed kommer opbevaringen endda til at se pæn ud. Har dit barn ofte venner på besøg til overnatning, kan du vælge en seng, hvor der er en ekstra madras under den, som du kan rulle ud. Dermed er det hurtigt at rede op til vennerne. 

More articles