Inspiration til dig, der skal lægge nyt gulv

28 oktober 2021
Steffen Petersen

editorial

Står du midt i en renovering, hvor du er nået til at træffe en beslutning om, hvad du skal gøre med gulvet, så læs med her. Vi vil nemlig give nogle idéer og inspiration til både dig, der skal lægge nyt gulv og til dig, der beholder det gamle gulv. Der er fordele ved begge valg og vi vil gennemgå dem med dig her. 

 

 

1. Inspiration til dig, der beholder det gamle gulv 

Måske har du købt et gammelt hus, hvor der var gulvtæpper overalt. Man kan næsten ikke andet end at frygte, hvad der gemmer sig under de gamle gulvtæpper, for du kan være heldig, at der er det smukkeste plankegulv og du kan være uheldig, at der gemmer sig et gammelt og råddent plankegulv, der bare skal rives op med det samme. Hvis du har valgt at beholde det gamle gulv, så går vi ud fra, at du har været heldig og at der har gemt sig et fint plankegulv under de gamle gulvtæpper. Selvom gulvet er fint, så trænger det helt sikkert til en afhøvling og/eller afslibning og vi anbefaler derfor, at du finder en professionel i dit område, som kan hjælpe med dette. Du kan f.eks. søge gulvafhøvling herlev og sammenligne de tilbud du får. 

 

2. Inspiration til dig, der skal lægge nyt gulv

Hvis du skal lægge nyt gulv, så går vi ud fra, at du var en af de uheldige, hvor der ikke gemte sig nogle smukke plankegulve under de gamle gulvtæpper. Det kan også være, at du bare ønsker at lægge nyt gulv i dit hus. Årsagerne kan være mange og ikke desto mindre er mulighederne ligeså mange. Du skal først beslutte om du vil lægge et rigtigt trægulv eller et klikgulv. Dette valg afhænger typisk af, hvor mange penge du vil bruge på nyt gulv, da et klikgulv typisk kan lægges noget billigere end et rigtigt trægulv. Begge muligheder kan dog skabe et smukt resultat. 

Flere Nyheder