Kender du det her populære trick med en dør?

27 juni 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Du skal dog lige vide, inden vi forklarer dig om tricket, at det ikke er alle, der bryder sig om det, og det kan også gå grueligt galt, hvis man ikke passer på, så man skal udføre det med omtanke og være sikker på, at der helst ikke kan gå for meget galt.

Forhåbentligt er du ikke blevet udsat for det, for det er meget nederdrægtigt, men samtidig er det også veludført, når det går godt, så man må tage hatten af for den, som der satte det op, når det lykkes.

Måske har du endda aldrig set det udført i det virkelige liv, men kun på TV eller film:

Det er dét, når man sætter en spand med vand over en dør, der er åbnet lige tilpas meget op, så den kan hvile på døren og læne sig mod dørkarmen.

Gerne skal man tilte den lidt, så den ender med at vende sig rundt, når den bliver åbnet, så vandet falder ned i hovedet på offeret.

dør

Det her trick med døren kan godt gå lidt galt

Som du nok kan se ud fra beskrivelsen, så er der nogle ting, som der kan gå galt med udførelsen af dette trick:

For det første skal spanden tippes tilpas meget, så den netop vender vandet ud, uden at den falder direkte ned med vandet i sig og rammer en person i hovedet.
Men selv når det går godt, så kan spanden stadig ramme personen i hovedet, hvorfor man i hvert fald skal bruge en spand af plastik.

Dernæst kan man risikere, at nogen ender med at lukke døren i og ikke åbne den og gå gennem den, og så falder tricket – bogstaveligt talt – til jorden.

Til slut er der det med, at der bliver vådt, og der skal tørres op.

Så man skal virkelig mene det, når man sætter det trick op.

Flere Nyheder