KLAR, parat, start – find de helt rigtige døre her

05 August 2022
Camilla Sørensen

editorial

Har du brug for en ny dør til dit hjem? Uanset om du leder efter en indvendig eller udvendig dør, er der mange faktorer at overveje. Den første og vigtigste beslutning er dørens materiale. Hvis det er en indvendig dør, som f.eks. en fransk dør, er en trædør det oplagte valg. Udvendige døre bør være lavet af træ/aluminium, så de kan modstå vejrforholdene.

Hos KLAR har de døre af god kvalitet til konkurrencedygtige priser, som bliver lavet efter mål, så de passer perfekt til dit hjem! Og de sidder desuden klar i kundeservice til at hjælpe dig med at træffe de rette beslutninger vedrørende køb af nye døre. Alternativt kan du læse med her, hvor vi uddyber de faktorer, du med fordel kan overveje, inden du bestiller nye døre.

dør

Overvej disse faktorer inden du køber døre

  • Formålet med døren: Er det for sikkerhed, privatliv eller dekoration?
  • Dørens størrelse: Mål dørkarmen for at få en nøjagtig måling.
  • Dørens stil: Der findes mange forskellige stilarter, fra traditionel til moderne.
  • Dørens materiale: træ, aluminium, glas eller komposit?
  • Dørens finish: malet, bejdset eller lakeret?

KLAR har et bredt udvalg af døre i forskellige materialer, størrelser og stilarter, der passer til dine behov. Besøg deres hjemmeside i dag og tag et kig på deres udvalg!

Prismatch og 10 års garanti på dørene

En af de helt store fordele ved at handle hos KLAR er, at de tilbyder prismatch og 10 års garanti på alle deres produkter. Det betyder, at du kan du være sikker på, at du får den bedst mulige pris på dine nye døre, ligesom du kan få dem byttet, hvis det viser sig, at de ikke kan holde til vind og vejr.

Vi tvivler nu på, at nogle af delene bliver aktuelle, men man ved jo aldrig – det er altid rart at være på den sikre side.

More articles