Køb en smart og morsom trampolin til haven

27 December 2020
Astrid Pedersen

editorial

Synes du at ungerne tilbringer lidt for megen tid i løbet af sommeren på deres værelser med deres konsolspil eller tablets? Så har du brug for et godt incitament til at lokke dem uden for i det dejlige vejr.

Sol lys og frisk luft samt motion er essentielle elementer når det handler om børnenes velbefindende og udvikling. Det samme kan ikke siges om passiv underholdning fra skærme – men desværre kan det godt være svært at trække poderne væk fra disse. Konsolspil, sociale medier og diverse online platforme er særligt designet til at imødekomme børns og unges behov for belønning og bekræftelse. Og derfor kan de godt være rigtig svære at hamle op med.

Forkæl børnene med en trampolin til haven

Derfor skal der måske lidt tunge skyts på banen. Ungerne har brug for noget som kan give spænding, udfordring og læring på én og samme tid. Der skal være en vis motivation til stede før tumlinger såvel som teenagere kan lokkes til udendørs leg – og derfor kan du med stor fordel investere i en havetrampolin.

En havetrampolin står for timevis af lærerig leg og motion på lange varme sommerdage. I modsætning til mange andre udendørs lege redskaber kan en trampolin tilbyde både spænding og udfordring på én og samme tid. Man bliver aldrig rigtig færdig med en trampolin – der er altid nye teknikker og tricks som skal læres, og nye spring og serier som skal indøves.

Med en trampolin kan du udfordre børnenes balance og koordinations evner og på den måde bidrage til udvikling af såvel den kognitive som den motoriske udvikling. Dette har meget at sige i forhold til børnenes evne til læring,. Og som ekstra bonus får børnene gennem motionen arbejdet kroppen godt igennem så de sover bedre om natten.

Du kan læse mere om emnet på husblog.dk

More articles