Lad din boligadvokat hjælpe med køb af ønskeboligen

21 July 2020
Astrid Pedersen

editorial

Hvis du står og skal købe hus eller lejlighed inden for nærmeste fremtid bør du med det samme gå ud og finde dig en boligadvokat.

Hvad skal jeg med en boligadvokat?

Måske har du ikke lyst til endnu en udgift oven i et omkostningstungt boligkøb og en ditto flytning. Men en boligadvokat er en rigtig dårlig ting at spare væk. Det er nemlig din boligadvokat som kan hjælpe dig med at afdække forhold som potentielt kan have indflydelse på din beslutning om køb af boligen.

Med en boligadvokat kan du undgå at købe katten i sækken og lide økonomisk tab ved din handel. En boligadvokat vil nemlig hurtigt kunne gennemskue om der skulle skjule sig forhold som ejendomsmægleren ikke har berettet om. Det kan for eksempel være at lokaleplanerne afslører et forestående projekt i nærheden af din bolig så som opførelse af en institution eller anlæggelse af en omfartsvej. Dette kan påvirke boligens værdi i en negativ retning.

Det kan også være at den ejendom, hvori din drømmelejlighed ligger placeret, er behæftet med fejl og mangler som skal udbedres inden for nærmeste fremtid. Dette vil kunne påvirke din økonomi hvis foreningens økonomi ikke er sund og der derfor ikke er henlagt til den slags. Så skal udbedringen nemlig finansieres gennem en stigning i den månedlige ydelse til de fælles udgifter. Og så kan det godt gå hen og blive dyrt for dig.

Find din boligadvokat online

Vil du gerne undgå at komme til at sidde i en sådan situation vil det være en god idé at alliere dig med en dygtig og erfaren boligadvokat. En boligadvokat kan formedelst en meget lille investering hjælpe dig med at gøre dine boligdrømme til virkelighed uden at de udvikler sig til mareridt.

Du kan læse mere om boligadvokatens ydelser og tjenester, og finde din boligadvokat, på https://eboligadvokat.dk/ 

More articles