Lad din virksomhed udstråle succes og professionalitet med dansk design

20 October 2019
Pernille Skovgaard

editorial

Har du nogensinde tænkt over, hvor megen signalværdi de møbler, du indretter din virksomhed med har? Den er høj – højere end man tror. Ofte vil man vælge at indrette sig efter egen smag, ligesom bekvemmelighed vil stå højt på listen. Og begge dele er naturligvis vigtigt – men det er også yderst relevant, hvilket indtryk dit firma vil efterlade udadtil.

Ved at træffe valg om indkøb af designermøbler – og i særdeleshed dansk design, der er førende på verdensplan – vil du udstråle succesfuldhed, professionalitet, klasse og økonomisk overskud. Dansk design er af allerhøjeste kvalitet håndværksmæssigt, ligesom det er både komfortabelt og smukt. Du er slet og ret garanteret, at din virksomhed vil opfattes som den mest velsmurte maskine.

Hos designklassikershop.dk kan du finde et kæmpe udvalg af det allerbedste indenfor dansk design. Her kan du altid regne med skarpe priser og en kundeservice, der er helt i top. Du kan også hente vejledning – når du skal vælge dine møbler er det nemlig en god idé, at gøre det helt gennemført og fra gulv til loft – det kan være med møbler fra samme designer, men mange af de danske ikoner komplementerer også hinanden, og du kan gå på opdagelse i samarbejde med de dygtige medarbejdere. Gå gerne efter en bestemt stil, og lad denne stil være repræsentativ for virksomhedens værdier og visioner. Vælg eksempelvis en designer som Nanna Ditzel, der ikke bare var den første og største kvindelige danske designer, men også en af de mest virksomme og eksperimenterende.

Et stærkt bud på et møbel kunne være sofaen “ND82”, der blev tegnet og designet i 1952. Den er idag at finde på eksempelvis designhotellet “The Standard” i New York samt Operaen i Sidney.

Sofaen fås i forskellige farver samt polstringer, og du kan desuden vælge mellem ask, eg og sortbejdset træ.

Du kan altid tage kontakt til designklassikershop.dk ved spørgsmål eller besøge den fysiske butik.

More articles