Sikker forsendelse i verdensklasse med DHL

28 October 2018
Astrid Pedersen

editorial

Forsendelse af pakker, fortrolige dokumenter og større samlinger af forsendelser i containere eller på paller kan hurtigt løbe op, hvis du ikke sørger for at holde dig opdateret med de seneste priser på markedet. Og til dette formål kan du for eksempel benytte prissammenlignings portalen pakke.dk, hvor du kan finde priser på forsendelser med alle de større aktører – eksempelvis DHL.

Professionel ekspedition og distribution af pakker med DHL

Det internationale og globalt markedsledende fragtfirma DHL er en under division af det tyske nationale postvæsen Deutsche Post. DHL har speciale inden for større forsendelser som for eksempl pakker og colli, men håndterer også ekspres post på tværs af lande og kontinenter. DHL har gennem årene siden stiftelsen i 1970 vokset sig stort og stærkt, og er nu en verdensomspændende logistik service med speciale i offshore og interkontinentale leverancer.

I 1998 begyndte Deutsche Post at købe sig ind i foretagendet, og har den dag i dag aktie majoritet i DHL, og siden har DHL opkøbt blandt andet amerkanske Airborne Express, hvilket sikrede virksomheden fodfæste på amerikansk jord. DHL eksisterer den dag i dag på alle kontinenter, og leverer sine services over hele verden.

Find din billige DHL forsendelse på pakke.dk

Du kan således trygt benytte DHL som leverandør af din forsendelses service, uanset om du skal sende pakke indenrigs eller til oversøiske lande. Hos pakke.dk er det nemt og hurtigt at finde den rette DHL forsendelses model, som passer præcist til dine behov. Når du har fundet din forsendelses metode, kan du sågar bestille denne via pakke.dk, så du ikke behøver at ulejlige dig yderligere. Og som ekstra bonus kan du benytte pakke.dk’s smarte og avancerede tracking app, som opdateres med nye oplysninger hver dag, til at følge din forsendelse på dennes rejse fra din adresse til modtagerens. Læs mere, og se og bestil forsendelse med DHL på https://www.pakke.dk/dhl 

More articles