Skærmskift i Hjørring – er der nok at lave?

27 August 2020
Anders Lundtang Hansen

Når man tænker på den nordjyske by Hjørring, er det nok ikke lige den nordjyske metropol, man forestiller sig. Det er nok mere Aalborg eller Frederikshavn.

Selvfølgelig er der et aktivt liv deroppe i landet, og der er arbejdsmuligheder med videre, men byen er måske ikke kendt for at være på forkant med diller indenfor teknologi, som specielt de unge bruger.

Således kan man godt se på dem som lidt gammeldags, der først tager tingene til sig, når resten af landet har vænnet sig til det længe.

Sådan kan man også se på det med smartphones, som man dårligt kan forestille sig at se unge mennesker uden, og siden de bruger dem så meget, er der også stor chance for, at de kommer til at tabe dem og lave ridser på deres skærme eller på anden måde kommer til at gøre skade på de skærme, så de skal udskiftes.

Derfor kan man da godt forstå, at der skal være mulighed for at lave skærmskift i Hjørring på sådan en smartphone af forskellige modeller, men ligefrem at have en helt fysisk butik, hvor man laver den slags, kan virke lidt for meget af det gode.

Er det ikke nok bare som kunde at gå ned hos den forhandler, man købte telefonen fra, og lad dem tjekke op på dem hos en autoriseret reparatør?

Sådan kan det være nogle gange, men faktisk kan der sagtens være marked for, at man kan lave skærmskift i Hjørring, hvis man også kombinerer den ydelse med andre ting, der har med ens smartphone at gøre, så man har nok at drive butikken rundt med.

Trods alt kan jyder også godt lide den menneskelige kontakt, og det er derfor nok at foretrække, at man trasker ned i butikken med telefonen selv, så man kan forevise, hvad problemet er med skærmen eller andet, og vedkommende bag disken så kan sige, hvad man vil gøre ved den for at fikse den.

More articles