Søger du gulvrenovering i Nørresundby?

30 April 2019
Anne-Mette Hansen

editorial

De fleste flotte lejligheder i byen har ofte ægte trægulve. Det er rigtig pænt at se på, men dine gulve kræver en del vedligeholdelse over tiden. Lejer du f.eks. lejligheder ud i Nørresundby og omegn, eller har du selv en lækker ejerlejlighed i byen? Så skal du være opmærksom på at passe på dine fine trægulve. Måske har dine lejere ikke behandlet gulvene så godt, eller måske er dine egne gulve blot blevet slidt over tiden? Hvad end årsagen er, så er der en sikker løsning på dit problem. En gulvafhøvling kan nemlig give nyt liv til dine gulve. Du behøver dermed ikke investere en hel masse penge i helt nye gulve. 

Sådan udføres en gulvafhøvling

Når du vælger at få et professionelt firma til at foretage din gulvrenovering, kan du overlade det meste til de professionelle. Du skal typisk blot fjerne møbler og lignende til et andet rum eller ud på terrassen. Derefter går eksperterne i gang. 

1) Gulvet afhøvles med professionelt udstyr, der fjerner 2-4 mm af selve trægulvet. Dette giver en en grov og ru overflade.

2) Gulvet efterslibes derfor for at give en pæn og ensartet overflade. 

3) Til sidst lakeres gulvet for at give et flot finish og for at lukke overfladen. Det kan være med maling, lak, lud eller olie. Dette giver dig et mere holdbart gulv over tiden. 

Bor du i Nørresundby eller omegn, så kan du få GKservice til at gå i krig med dit gulvprojekt. De sender en af deres specialister ud for at se på dine gulve. Derefter får du et helt uforpligtende tilbud. Hvis du vælger GKservice til opgaven, forlader de aldrig projektet før, at du er helt tilfreds. Du betaler ligeledes også først, når du har godkendt arbejdet.

Drømmer du om at give nyt liv til dine gulve? Så kan du læse meget mere om GKservice og gulvafhøvling lige her: https://gkservice.dk/gulvafhoevling-noerresundby/

More articles