Styrk din krop med massage på Amager

04 February 2022
Astrid Pedersen

editorial

Føler du dig ofte stiv og øm i kroppen, samtidig med at udbrændtheden trænger sig på? Så bør du overveje at gå til massage.

Hvad kan jeg opnå med regelmæssig massage?

Hvis du vælger at booke tid til massage med jævne mellemrum – for eksempel en til to gange om måneden – vil du kunne opnå en masse fordele.

Først og fremmest vil du gennem massage kunne få løsnet op for de spændinger som giver anledning til smerter og stivhed i led og muskler. Du vil få en øget bevægelighed i din krop, hvilket giver dig bedre motivation for mere bevægelse i hverdagen.

Samtidig vil massørens tryk, strøg og ælten skabe bedre blodgennemstrømning i vævet hvilket betyder at musklerne får den næring de har brug for, og dermed styrkes. Det betyder at du vil blive mindre tilbøjelig til at pådrage dig skader, og at du generelt vil bruge din krop mere hensigtsmæssigt fremover.

massage amager

Forebyg stress med massage

Dertil kommer at det velvære, du føler mens du ligger på briksen, ikke kun er midlertidigt. Der sker nemlig det at signal stoffer så som oxytocin og endorfiner frigives under massagen hvilket medfører den behagelige og afslappede følelse i kroppen. Dette er et tegn på at det sympatiske nervesystem får en velfortjent pause.

Derved får kroppen mulighed for at nulstille sig, og genfinde sin naturlige harmoni og balance. Dine stress symptomer dulmes og du kan samtidig opleve at din nattesøvn forbedres mærkbart. Du kan dermed opnå et højnet energi niveau og mere overskud i det daglige. Og så får du nemmere ved at undgå stress.

Hvor kan jeg gå til massage på Amager?

Den bedste massør på Amager finder du hos Kaatsu Massage. Kaatsu Massage tilbyder fysiurgisk massage, sportsmassage og velværemassage baseret på dine behov og din krops tilstand. Book tid i dag på kaatsumassage.dk.

More articles