Tre idéer, når du renoverer alrummet

29 October 2021
Steffen Petersen

editorial

Køkken-alrummet er typisk hjertet i huset og det rum, som I som familie bruger mest tid i. Det skyldes, at der på en og samme kan være en, der står og laver mad, imens den anden sidder og hjælper børnene med lektier og måske er der en foran fjernsynet. Det er et rum med mange muligheder og et rum, som mange ønsker at have i deres hus. Vi vil komme med nogle idéer til dig, der er i gang med at renovere alrummet og vi vil fokusere på praktiske ting som gulv og vægge, men også på indretning og stemning. 

 

 

1. Den praktiske del af alrummet: gulvet 

Der er nogle praktiske beslutninger, der skal træffes, når du laver alrummet. Sådan er det med alle renoveringsprojekter og vi vil gennemgå nogle af de valg, som du skal træffe. Vi vil starte med at fokusere på gulvet. Du er måske heldig, at der allerede lå et ganske fint trægulv, da I købte huset. Selvom det er fint nok til at blive, så trænger det til en kærlig hånd og en afslibning. I kan derfor søge på gulvafslibning pris og finde det bedste tilbud. Var I derimod ikke så heldige at overtage et fint gulv, så skal I i stedet undersøge jeres muligheder for et nyt gulv. 

 

2.Den praktiske del af alrummet: væggene 

Et andet valg, som I skal træffe, er omkring væggene. I kan vælge at have de klassiske hvide vægge, som altid er et smukt valg, men I kan også vælge at udfordre det typiske valg og male en eller flere vægge i en anden farve. Det er blevet mere populært at male en væg i en anden farve og det kan skabe et smukt resultat, som du helt sikkert ikke vil fortryde. 

 

3. Den stemningsfulde del af alrummet: indretning 

Som sagt er alrummet typisk hjertet i huset og det er derfor vigtigt at indrette det herefter. Det er et rum, hvor I som familie bruger meget tid og det må rummet gerne afspejle. I kan derfor indrette det med de møbler, som I bruger mest og så selvfølgelig en masse hygge i form af familiebilleder, smukke vaser og krukker og så er planter altid en god idé. 

More articles