Giv dit hjem et råt look med en praktisk ståltrappe

16 January 2022
Emilie Ann Jacobsen

editorial

Når du skal have en ny trappe indenfor, vil din første indskydelse nok ofte være, at du vil have en i træ. Det er et af de mest almindelige materialer til trapper. Men hvis du gerne vil have et mere råt look i din bolig – og en trappe, der ikke skal slibes og lakeres fra tid til anden – kan det være en god ide for dig, at du i stedet vælger en ståltrappe. Den er virkelig holdbar, kan sagtens bruges indenfor og er nem at udforme, så den passer til det sted i din bolig, hvor den skal stå. 

Leder du efter nogle, der kan udforme ståltrapper til indendørsbrug, kan du for eksempel se nærmere på smedefirmaet Røn Petersen. De har stor erfaring på området, og du kan derfor være sikker på, at de kan udføre et meget godt stykke arbejde. De udformer både trapper til brug indenfor og udenfor, og du har mange muligheder for at vælge, hvordan de skal se ud. Se mere her

image

Ståltrappe kan udformes i forskellige farver

Når vi siger en ståltrappe, tænker du måske på en i et mat, sølvskinnede metal. Men sådan behøver en ståltrappe ikke at se ud. Det er muligt at få dem i andre farver, for eksempel i sort. Har du en meget enkel stil, måske meget minimalistisk, vil det være oplagt for dig, at du har en sort ståltrappe. Den kan være med til at skabe lige præcis det udtryk i din bolig, som du ønsker. 

Inden du afviser en ståltrappe ud fra de ideer, du har om, hvordan den vil se ud, er det altså en god ide, at du prøver at tale med nogle om, hvad der egentlig er muligt. Du vil sikkert blive overrasket over, hvor meget der egentlig kan lade sig gøre i forhold til ståltrapper, selvom du ikke vidste det. 

More articles